۶ توصیه طلایی برای “کسب و کارهای کوچک”

۶ توصیه طلایی برای “کسب و کارهای کوچک”

 

6 توصیه طلایی برای "کسب و کارهای کوچک"

بسته به نظام اقتصادی کشوری که در آن زندگی می کنید، نمونه های کسب و کارهای کوچک متفاوت است. مانند فروشگاه ها، نانوایی ها، میوه فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای، رستوران ها، دفاتر وکالت، عکاسی ها، شیرینی فروشی ها، دفاتر تبلیغاتی، طراحی وب و … همگی به نوعی در رده کسب و کارهای کوچک طبقه بندی می شوند. از این رو به رغم استفاده ازکلمه “کوچک” در عنوان؛ این گروه از کسب و کارها با توجه به گستردگی پوشش و مخاطب بخش مهمی از چرخه اقتصادی و گردش پول در یک کشور را بر عهده دارند.

بر اساس تعاریف رسمی کسب و کار کوچک، یک فرایند اقتصادی مستقل است و هر شرکتی که کمتر از ۵۰۰ کارمند داشته باشد شامل این نامگذاری می شود.

نکته: کسب و کار کوچک مفهومی متفاوت از استارت آپ است و لزوما هر کسب و کار کوچک موفقی را نمی توان یک استارت آپ دانست.


بیشتر بخوانید:۸ نکته برای ارائه خدمات عالی به مشتریان در استارتاپ ها


راه اندازی این مدل ازکسب و کارهای کوچک نیز همانند سایر فعالیت های اقتصادی دارای مشکلات و پیچیدگی های فراوانی است. تینا اس اسمیت یکی از فعالان اقتصادی مطرح در حوزه تولید محتوا، آغاز کسب و کار کوچک را به کوهنوردی در اورست بدون داشتن کپسول اکسیژن، تمرینات آماده سازی و نقشه مسیر می داند. به اعتقاد وی هیچ قاعده مشخصی که بتواند یک کسب و کار کوچک را به سمت موفقیت هدایت کند، وجود ندارد زیرا شرایط بازارها دائما در حال تغییر است. از سوی دیگر مشکلات رایجی مانند: کمبود بودجه، نیروی انسانی، فقدان منابع و … همواره در مسیر وجود دارند. اما به عنوان مالک یک کسب و کار کوچک چگونه می توانیم ریسک چالش های مسیر را به کمترین میزان ممکن برسانیم یا آنکه تجارت مان را برای رویارویی با آنها آماده کنیم؟

در ادامه این مطلب و به همان سبک ساده بحث های قبلی، توصیه هایی را مطابق با نیازها و امکانات روز درباره کسب و کارهای کوچک مطرح می کنیم که پرداخت جدی بدان می تواند برای کسب و کار شما نیز مفید باشد:

رایگان، ارزان، پرقدرت!

شاید این توصیه را چندان جدی تصور نکنید! اما شبکه های اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای شما برای دستیابی به موفقیت در کسب و کارهای کوچک تان هستند. این روزها دیگر کمتر کسی برای برقراری ارتباط سراغ روش های تا حدودی دشوار مانند پست الکترونیک می رود بویژه مردم عادی که بیشتر علاقه مند هستند تا با یک تاچ روی گجت هوشمند خود وارد برنامه مورد نظر شده و از آن لذت ببرند. اینجاست که شما باید حضوری جدی داشته باشید فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، توییتر، لینکداین و … ساخت اکانت برای شما هزینه ای ندارد پس شتاب کنید تا آدرس مورد نظر خود را داشته باشید. در کسب و کارهای امروزی مدیریت و بروزرسانی شبکه های اجتماعی خود به عنوان یک بخش مجزا تعریف می شود پس با اختصاص نیروی کافی و توانمند در این فضا حضور داشته باشید. گاهی اوقات می توان از ظرفیت صفحات پرمخاطب دیگران نیز استفاده کرد که البته هزینه هایی را متوجه تان می کند اما بسیار کمتر از روش های تبلیغاتی دیگر.

نگاهی به کارت های ویزیت شرکت ها داشته باشید؛ تا مدتی دیگر یا شاید همین الان! از آدرس فیزیکی کمپانی روی آن اثری نخواهید دید زیرا جای آنرا لوگوی همین شبکه های اجتماعی گرفته که می توانید با مراجعه بدان ها، هم ویترین کمپانی را بصورت آنلاین مشاهده کنید و هم به اطلاعاتی مانند آدرس و شماره تماس ها دسترسی داشته باشید. لطفا از این تغییرات عقب نمانید!


بیشتر بخوانید:چگونه مشتریان ماه آینده را پیش بینی کنیم


جاسوس بازی

کسب و کار کوچک زمانی موفق خواهد بود که براساس حقایق، ارقام و تجزیه و تحلیل های بازار اجرا شود. اطلاعاتی لازم برای تجارت شما از مسیر تحلیلگرهایی که استخدام کرده اید فراهم خواهد شد. به دیگران نگاه کنید! محصولات آنها چرا پرفروش هستند؟ چه برتری بر کالا و خدمات شما دارند؟ خلاصه تا می توانید از عملکرد آنها جاسوسی کنید! و همزمان به حذف کاستی ها و کمبودهای موجود در ویترین فروش خود بپردازید. تجارت بدون توجه  و کنترل رقبا امری از پیش شکست خورده خواهد بود؛ شک نکنید.

تخم مرغ هایی که نباید در یک سبد باشد

حتما این اصطلاح را شنیده اید. اگر شما همه ی تخم مرغ هایتان را در یک سبد بگذارید یعنی همه ی انرژی و وقت خود را روی یک کار یا یک هدف گذاشته اید که اگر آن کار با شکست مواجه شود هیچ راه دیگری برایتان باقی نخواهد ماند. از این رو به مالکان کسب و کارهای کوچک با توجه به محدودیت هایی که دارند توصیه می شود خیلی خود را درگیر برنامه ریزی ها یا مسیرهای از پیش تعریف شده ثابت، نکنند. به عبارت دیگر لازم است تا همواره چندین نقشه راه داشته باشیم تا اگر زمانی مشکلی ایجاد شد بتوانیم با تغییر تاکتیک از آن مرحله عبور کنیم.

6 توصیه طلایی برای "کسب و کارهای کوچک"

اعتماد و وفاداری بخواهید

همه به خوبی می دانیم یا بهتر بگوئیم می بینیم! که تبلیغات بسیار سنگینی در محیط مجازی جریان دارد. هزاران شرکت و کمپانی با استفاده از روش های متنوع بدنبال اثبات برتری محصولات خود هستند. اگر برای موفقیت به میدان آمده ایم لازم است تا در جستجوی اعتماد و وفاداری مشتریان باشیم که این مهم ارتباط نزدیکی با خلاقیت های شما خواهد داشت. استفاده از روش هایی مانند گیمیفیکیشن، تولید محتوای جذاب، انواع هدایا و … روش های خوبی در زمینه افزایش مشارکت مشتریان هستند.


بیشتر بخوانید:راهنمای ۶ مرحله‌ای برندسازی با بودجه‌ی کم


وقتی اخراج لازم است

همانطور که عنوان شد یک کسب و کار کوچک با انواع چالش ها و کمبودها مواجه است و از طرف دیگر به عنوان یک فعالیت اقتصادی مستقل از جای خاصی هم حمایت نمی شود بنابراین اهمال و ضعف در گزینش نیرو و نگهداری آنها به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. اگر می دانید نیروهایی برای مجموعه شما بازده ندارند بدون اتلاف وقت آنها را کنار بگذارید.

بزرگتر شوید

ادغام یک روش کاملا علمی در تجارت است. گاهی اوقات شرایطی ایجاد می شود که لازم است کسب و کارهای کوچک شما با یکی از رقبا ائتلاف تشکیل داده و از طریق همراهی منابع به فعالیت خود ادامه دهد. این مورد نه تنها بد نیست بلکه بسیار هوشمندانه و موثر است. هر زمان که احساس کردید شرایط برای ادامه کار دشوار شده یا بالعکس، وضعیت را به گونه ای مشاهده کردید که نیاز به توسعه بود اما امکانات کافی موجود نیست، زمان ادغام فرارسیده است. از آن استقبال کنید.


بیشتر بخوانید:راهنمای جامع آموزش استخدام کارکنان فروش


 

 

تاریخ دقیق:

2021-07-01 15:03:47

 

لینک مرجع:

http://www.salesdemy.ir/6-%d8%aa%d9%88%d8%b5%db%8c%d9%87-%d8%b7%d9%84%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d8%b3%d8%a8-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%88%da%86%da%a9/

 

۶ توصیه طلایی برای “کسب و کارهای کوچک”

اداره یک کسب و کار

 

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *