چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

 

احتمالا برای شما بسیار پیش آمده که از صحبت کردن با برخی افراد احساس لذت کرده، انرژی مثبت دریافت نموده و علاقه مند باشید تا ارتباط خود را با این افراد افزایش دهید. در یک کلام، برخی از افراد از جذابیتی برخوردارند که می توانند با قدرت و نفوذ کلام خود، سایریان را جذب خود کنند. آنجه که این افراد از آن بهره مند هستند کاریزما نام داشته و به در اصطلاح گفته می شود که شخص مورد نظر کاریزماتیک است.


بیشتر بخوانید: به کارگیری تکنیک های زبان بدن، یک استراتژی موفقیت


این موضوعی کم اهمیت نیست، زیرا جذابیت احتمال موفقیت را در هر حوزه زندگی بهبود می بخشد. انسان هایی که می توانند دیگران را تحت تاثیر قرار داده تا آن چه را که آن ها به طور جدی بیان می کنند، دیگران انجام داده و به آن عمل کنند.

به دلیل اهمیت این مساله، کاریزما چندین دهه است که دانشمندان علوم اجتماعی را جذب کرده است. خبر خوب این که charisma دیگر به عنوان یک هدیه مرموز که تنها چند نفر در دنیا از آن بهره مند هستند، نیست. امروز می دانیم که این ویژگی هارا هر کسی می تواند داشته باشد و در خود توسعه دهد. نحقیقات مختلف نشان داده اند که رفتارهای خاصی وجود دارد که ادراک ما از کاریزما را ایجاد می کنند.

در این مقاله به بیان هفت رفتار که شما را تبدیل به یک شخصیت کاریزماتیک خواهد کرد و بایستی آن ها را از خود بروز دهید، را بیان کرده ایم.

 ۱. اعتماد به نفس بالا

یکی از ویژگی های افراد جذاب این است که آن ها از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستند. مطالعات متعدد نشان داده که وقتی کسی اعتماد به نفس دارد، باعث می شود دیگران به آن چه که می گوید بیشتر توجه کنند. در واقع، تحقیقات انجام شده در دانشگاه Carnegie Mellon نشان داد که اعتماد به نفس، حتی تاثیر بیشتری در بیان نحوه عملکرد فرد گذشته نیز دارد.

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

در مورد علم اعتماد به نفس جالب است بدانید که حتی اگر احساس اعتماد به نفس نکنید، صرفا نشان دادن اعتماد به نفس تاثیر مثبت بر رفتار دارد. تحقیقات نشان می دهد هنگامی که شما به طور هدفمند و آگاهانه زبان بدن را نشان می دهید نشانه های اعتماد به نفس شما بیشتر می شود به زودی به شما این حس را می دهد که احساس اعتماد به نفس بیشتری دارید.


بیشتر بخوانید: چگونه با کمک زبان بدن، شانس خود را در یک جلسه افزایش دهیم؟


۲. توجه کردن

مردم دوست دارند که در اطراف افرادی که کاریزماتیک هستند، احساس ارزشمندی کنند. افراد شایسته، به خودشان آموزش داده اند با کسانی که با آن ها ارتباط برقرار می کنند، توجه بیشتری داشته باشند. یکی از رفتارهای مرتبط با توجه، تماس چشمی است. مطالعات متعدد نشان داده است که تماس با چشم به شدت بر دوست داشته شدن، اعتماد و جذابیت تاثیر می گذارد.

افراد جنجالی به تمرکز خود نگاه می کنند و به طرز محتاطانه ای به دیگران گوش می دهند و می دانند که مردم اغلب از طریق تجربه اقدام می کنند. تماس با چشم، بخش مهمی از کاریزماتیک بودن است، زیرا هر دو کمک می کنند توجه و اعتماد را افزایش دهید. آن چه که با چشم ها در طرف مقابل ایجاد می شود، همان چیزی است که معمولا ذهن شما بر آن تمرکز می کند. به همین دلیل است که تماس با چشم یک راه آسان برای بهبود مهارت های گوش دادن است و در هنگام برقراری ارتباط با دیگران، به شدت به آن نیاز بوده و بایستی از این ابزار به صورت کارآمدی بهره برد.

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

۳. ایجاد حس خوب و گرم بودن با طرف مقابل

اغلب افراد کاریزماتیک به عنوان افرادی گرم و قابل دسترس توصیف می شوند. تحقیقات نشان داده است که هنگامی که افراد شما را به عنوان فردی گرم تشخیص می دهند بیشتر احتمال دارد که به شما اعتماد کرده و ایده های شما را بپذیرند.

یکی از قوی ترین و در عین حال کم هزینه ترین نمودهای گرما و ایجاد حس راحتی در مخاطبان، لبخند زدن می باشد. مطالعات نشان داده اند که لبخند زدن باعث می شود که فرد بتواند به راحتی و با سرعت بیشتری احساس طرف مقابل را نسبت به خود برانگیخته کند. لبخند حتی می تواند شما را جذاب تر جلوه دهد. تحقیقات انجام شده توسط دکتر رابرت زاجونیک مشخص کرده است زمانی که عضلات صورت در در حالت لبخند قرار دادند، جریان خون به مغز افزایش و درجه حرارت مغز را کاهش می دهد. این کار به طور طبیعی احساس لذت را ایجاد و فرد را در یک حالت خوش بینانه قرار می دهد.

هنگامی که شما به فرد دیگری لبخند می زنید، به عنوان فردی گرم و مثبت شناخته خواهید شد، و این خود از نشانه های کارایی است. نشان داده شده است که لبخند زدن به نورون های آینه که در مغز فعال است منعکس می شود و همین امر باعث می شود که لبخند متقابلی ایجاد کرده و طرف مقابل نیز به شما لبخند بزند.


بیشتر بخوانید: ۷ روش افزایش جلب توجه مشتری در مکالمات دشوار


۴. شور و هیجان بخشیدن

یک شخصیت کاریزماتیک پرشور است. در ذهن وی انگیزه دادن به دیگران برای عمل و اقدام وجود دارد. این انرژی مثبت یکی از ویژگی هایی است که باعث جذابیت بیشتر آن ها می شود.

تحقیقات نشان داده است که احساسات، شدیدا مسری هستند. دکتر ایلین هاتفیلد، محقق برجسته در این زمینه، مطالعات متعددی انجام داده است که نشان می دهد مردم احساسات دیگران را می گیرند. به عنوان مثال، اگر شما یک همکار دارید که دائما منفی است، اغلب متوجه خواهید شد که زمانی که اطراف او هستید، ناخودآگاه شروع به ظاهر بدبینانه تر می کنید و احساسات منفی را بروز می دهید. به همین ترتیب، اگر با فردی که پرشور و خوش بینانه با شما صحبت می کند، شروع به احساس الهام کرده و احساسات مثبت تان را بروز می دهید.

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

۵. علت داشته باشد.

مردم حریصانه در مورد ایده هایی صحبت می کنند که بزرگتر از خودشان است. جامعه شناس ماکس وبر، خاطر نشان کرد که یکی از اجزای اصلی کاریزما داشتن، یک دیدگاه روشن از یک آینده مطلوب و به خوبی پیش بردن آن است. به این صورت که برای کارها و اقداماتی که می خواهید انجام دهید یک آینده خوب متصور شوید تا دلیلی برای اقدام تان شود.

یک مثال افسانه ای از این مورد در زندگی استیو جابز دیده می شود. هنگامی که برای استخدام مدیر اجرایی پپسی، جان اسکلی، تلاش می کرد، جابز با اقتدار از او پرسید: “آیا می خواهی با فروش آب قند به دیگران زندگی خود را بسازی یا این که می خواهی شانس تغییر جهان را داشته باشی ؟” اسکلی بعدا اعتراف کرد که “علت شایسته تغییر مثبت جهان” بیش از حد در نظرش فریبنده بود.


بیشتر بخوانید: افسانه ای به نام “استیو جابز”


به اندازه کافی عجیب و غریب است که برخی از افرادی که به عنوان کاریزماتیک شناخته می شوند، تنها در مورد موضوعاتی که مورد توجه قرار می گیرد صحبت کنند. این بسیار قانع کننده است که آن ها تبدیل به شخصیتی کاریزماتیک هستند. ایده صحبت کردن در مورد مسائل جذاب، به حدی الهام بخش است که به طور طبیعی فرد را دارای ویژگی های کاریزماتیک بودن می کند.

۶. خود را باور داشته باشید

هر فرد، به طور طبیعی، شک و تردید در خود و در توانایی های خود دارد. این پدیده خیلی شایع است و روانشناسان حتی نامی را برای آن انتخاب کرده اند؛ آن ها این موضوع را به عنوان سندرم تحریک کننده بیان می کنند. این سندرم علاوه بر اینکه مانع عملکرد شخص می شود، کاریزما را از بین برده و می کشد.

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

افراد کاریزماتیک نیز ترس هایی را دارند، اما آن ها به این ترس ها اجازه نمی دهند که تعاملاتشان را خراب کنند. یکی از راه هایی که مردم شایشته، سندرم خود را محبوس می کنند، این است که با مترکز کردن مغزشان بر موفقیت های گذشته، افکارشان را نظم می دهند.

تحقیقات گسترده نشان داده است که شما می توانید باورتان نسبت به خود را به کمک اولین بازتابی که در مورد چگونگی موفقیت تان در گذشته داشته اید، افزایش دهید. موفقیت های گذشته می توانند شاهدی بر این باشند که شما در تلاش های آینده خود نیز می توانید به موفقیت دست یابید. این اقدام ساده ثابت شده است و نشان می دهد که ذهن شما با رفتاری که در گذشته انجام داده اید سازگار بوده و آن رفتار را مجددا تکرار می کند.

۷. خود افشایی را تشویق کنید

مردم از صحبت کردن با افراد کاریزماتیک لذت می برند. یکی از دلایل این است که اشخاص کاریزماتیک، سؤالات روشنگرانه ای می پرسند که دیگران را به افشای خود راهنمایی می کنند.

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

محققان دانشگاه هاروارد چگونگی به اشتراک گذاشته شدن اطلاعات افراد در برابر شخص کاریزماتیک را در مغز این افراد بررسی کردند. یافته های این تحقیق نشان داد که در هنگام انتقال اطلاعات به فرد کاریزماتیک، فعالیت های عصبی بیشتری در مغز شرکت کنندگان اتفاق می افتد.این احساسات خوب، درک شما از هر دو یعنی هم خودتان و هم مکالمه تان را شکل می دهد.

شاید شگفت انگیز ترین چیز در مورد کاریزماتیک بودن تم آن است: اصطلاح کاریزما در مورد دیگران است. راز کاریزما در این است که در مورد شما کمتر کاربرد داشته ولی در مورد چگونگی ایجاد احساسات دیگران مطالب بیشتری را عنوان می کند.


پیشنهاد نویسنده: دیدگاه ایده آلیسم یا نگرش پازلیسم ، کدام انتخاب شماست؟


 

 

تاریخ دقیق:

2020-12-04 13:28:33

 

لینک مرجع:

http://www.salesdemy.ir/%d8%b4%d8%ae%d8%b5%db%8c%d8%aa-%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%b2%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c%da%a9/

 

چگونه شخصیت کاریزماتیک داشته باشیم؟

 

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *