چگونه اپلیکیشن خود را به فیسبوک متصل کنید ؟
در این ویدیو به شما میگوییم که چگونه اپلیکیشن خود را به فیسبوک متصل کنید . با این کار، میتوانید به نصب کردن اپلیکیشن های موبایل بپردازید یا کارهای متفاوتی با آن انجام دهید.
مقاله مرتبط: تکنولوژی پیاده سازی اپلیکیشن های موبایل
من متوجه شدم که هیچ ویدیویی در رابطه با این موضوع در یوتیوب وجود ندارد و همچنین چند نفر نیز از من درخواست ساخت ویدیویی در رابطه با اتصال اپلیکیشن به فیسبوک را کرده بودند. پس تصمیم به ساخت این ویدیو گرفتم و شما نیز می توانید با لایک کردن این ویدیو لطف بزرگی به من کنید. چرا که در این ویدیو به حل مشکل شما خواهیم پرداخت و همچنین اگر هنوز کانال در کانال من عضو نشده اید، ضمن عضو شدن اعلان آن را نیز روشن کنید. چون با دنبال کردن ویدیوهای من در مسائل تبلیغات فیس بوک بسیار خبره می شوید و می توانید خیلی سریع اپلیکیشن موبایل خود را توسعه دهید.
خب، کاری که شما باید انجام دهید این است که به Developers.facebook.com مراجعه کنید. پس شد Developers.facebook.com. اگر به درستی صدای من را نمی شنوید، لینک را در توضیحات ویدیو قرار می دهم. همچنین برای ورود به آن می توانید در گوگل عبارت Facebook Developers را جستجو کنید.
به هر حال، هنگامی که وارد این صفحه از فیسبوک که برای برنامه نویسان ساخته شده است، مراجعه کردید، باید اپلیکیشن خود را ثبت و وارد کنید. خب من می خواهم از اول شروع کنم و اگر از پیش اپلیکیشن خود را ثبت کرده اید، فعلاً نیاز به انجام کار خاصی ندارید. من همه چیز را به شما نمایش خواهم داد از قبیل اینکه چگونه اپلیکیشن خود را متصل کنید و چگونه آگهی نصب را اجرا کنید. خب ابتدا به این بالا در سمت راست بروید و بر روی “اپلیکیشن های من” کلیک کنید.
سپس می توانید بر روی “اضافه کردن اپلیکیشن” کلیک کنید و یا از قسمت داشبورد اپلیکیشن خود را انتخاب کنید. من بر روی “اضافه کردن اپلیکیشن” کلیک می کنم و آن را به عنوان یک اپلیکیشن جدید در نظر می گیرم. در این قسمت باید ایمیل خود و نام نمایشی اپلیکیشن خود را وارد کنید. نام نمایشی اپلیکیشن، نامی است که شما برای اپلیکیشن خود در نظر گرفته اید. من اسم “آزمایشی” را برای اپلیکیشنم در نظر می گیرم و شما خودتان می توانید بعداً آن را طبق میل خود تغییر دهید. در ادامه کد کپچا را وارد می کنم. خوشبختانه به درستی این کد را وارد کردم و حالا میتوانیم وارد قسمت بعدی شویم. در واقع می توانیم این قسمت “Select a scenario” را رد کنیم. فرض من این است که اپلیکیشن شما برای موبایل طراحی شده است. اما اگر این گونه نیست، اشکال چندانی نداشته و همان روند را در بر خواهد داشت.
اما حالا بر روی گزینه ی “رد کردن” کلیک می کنم و بیشتر کارهای اینجا در این صفحهای که در حال بارگزاری است، انجام خواهد گرفت. خب حالا بارگزاری شد و باید به قسمت “setting” مراجعه کرده و وارد بخش “Basic” می شویم. خب اینجا جایی است که بیشتر مردم از جمله من را گیر می اندازد. پس اگر در این قسمت به مشکلی برخوردید، جای نگرانی ندارد چرا که بسیار پیچیده است. در این قسمت، ابتدا اطمینان حاصل کنید که ایمیل و نام نمایشی شما به درستی وارد شده باشد. اگر برای اپلیکیشن خود دامنه ای همچون وبسایت دارید، آن را در این قسمت وارد کنید. همچنین دقت کنید که قسمت “Privacy Poilcy URL” را خالی نگذارید. وارد کردن الان آن ضرری ندارد، اما اگر وارد نکنید، فیسبوک بعداً جلوی شما را گرفته و از شما می خواهد که آن را پر کنید. قسمت “Terms of Service URL” نیز به همین شکل است. در قسمت دسته بندی و نوع اپلیکیشن ها، برای مثال من گزینهی “بازی” را انتخاب کرده و نوع آن را نیز “پرسش سوال” وارد می کنم. سپس باید آیکون و تصویر اپلیکیشن خود را آپلود کنید. ابعاد آن نیز بسیار مهم و دقیق بوده و به همین منظور، حتماً باید 1024 در 1024 باشد.
اگر اپلیکیشن شما برای تجارت خود شما انتخاب شده این گزینه و اگر برای تجارت شرکت دیگری ساخته شده است، باید گزینه ی زیرین را انتخاب کنید. در گام بعدی، باید تجارت بیزنس خود را در فیسبوک ثبت اعتبار کنید. این کار چندان سخت نبوده و تنها کافی است تعدادی قرارداد را امضا کنید. پس از انجام این کار، به منظور حفظ داده های شخصی، باید اطلاعات خواسته شده را در این قسمت پر کنید.
این اطلاعات شخصی بوده و از جمله آن ها می توان به آدرس ایمیل، آدرس منزل و موارد دیگر اشاره کرد. اما قسمت پایینی آن بسیار مهم بوده و کار شما را راه اندازی می کند. بر روی گزینه ی “Add Platform” کلیک کنید. در این قسمت بنا بر نوع برنامه خود، یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید. برای مثال، بیشتر برنامه نویسان از آی او اس استفاده می کنند، پس در اینجا گزینه ی آی او اس انتخاب خواهد شد. به عنوان مثال ما نیز در این قسمت آی او اس را انتخاب می کنیم. همچنین اندروید را نیز انتخاب می کنم. چرا که رواج بالایی دارد. خب حالا این قسمت ها را رد می کنم، چرا که خودم به شخصه گیج خواهم شد.
می رسیم به قسمت “Bundle ID” که در صفحهی برنامهی شما در آیتونز خواهید داشت و اکثراً با “com. Heads up” یا از این قبیل شروع می شود که می توانید آن را از آیتونز به دست آورید. قسمت “URL Scheme” اختیاری است که می توانید آن را از برنامه نویس خود بپرسید. من خودم به شخصه آن را وارد نمی کنم. برای قسمت “Shared Secret” نیز می توانید از برنامه نویس خود سوال کنید که به آن نیاز دارید یا خیر.
این دو قسمت پایینی بسیار مهم و کارآمد است. مخصوصاً قسمت “Log In App Purchase Event” که من نیز آن را به شخصه پیشنهاد می کنم. چون به شما نشان خواهد داد که چند نفر خرید کرده اند که برای آنالیز کردن و مواردی از این قبیل بسیار مناسب است. در گام بعدی، باید آی دی اپلیکیشن خود را به دست آورید. برای به دست آوردن آی دی اپلیکیشن، می توانید از لینک آن اپلیکیشن در آیتونز استفاده کنید و آن را در این قسمت وارد نمایید.
خب من حالا مقداری تغییرش می دهم، چون اپلیکیشن در واقع برای من نیست. سپس بر روی گزینه ی “Save” کلیک کرده و اطلاعات خود را ذخیره میکنید. پس “Bundle ID” و آی دی اپلیکیشن را وارد کردیم که طبیعتاً از ما ایراد خواهد گرفت. چرا که این برنامه برای من نیست. خب قسمت “Google Package name” نامی است که در “Google Developer Console” به نمایش در خواهد آمد. برای قسمت “Key Hashes” نیز باید از برنامه نویس خود بپرسید که چطور آن را باید تولید کرد. “Package Name” را نیز همچنین میتوان از لینک اپلیکیشن به دست آورد. خب این قسمت پر رنگ شده، “Package Name” نام خواهد داشت. پس آن را به این شکل وارد کرده و سپس باقی اطلاعات را کامل میکنید. خب این قسمتی است که اکثر مردم آن را اشتباه می کنند. چرا که انگار در این زیر قایم شده است. این قسمت “Add Platform” نام دارد که برای آن این دو پلتفرم را وارده کرده و سپس در پایان مابقی اطلاعات را پر کنید. در مرحله ی بعد، باید به قسمت “Roles” مراجعه کنید. چرا که طبیعتاً قصد اضافه کردن یک ادمین جدید را دارید. همان طور که می بینید، من از قبل ادمین هستم. برای مثل به عنوان ادمین جدید می توانید برنامه نویس، آزمایشگر ها و دیگر موارد را اضافه کنید. در قدم آخر این مرحله، باید حتماً اطمینان حاصل کنیم که از حالت “Development” خارج شده باشید. برای این کار، همان طور که از پیش گفتم، باید یک “Privacy Policy URL” وارد کنید که تا از حالت “Development” خارج شوید. چیزی دیگری که در این قسمت به شما خواهم گفت، این است که به بخش Basic رفته و اطمینان حاصل کنید که تمامی تصاویر خواسته شده را وارد کرده باشید.
همچنین در بخش “Advanced” نیز در قسمت زیری “Platform” قرار گرفته است که می توانید انواع عکس های کاور و یا دیگر موارد خواسته شده را وارد کنید. خب پس از انتخاب پلتفرم آی او اس و همچنین اندروید، تمامی این اطلاعات خواسته شده را پر کنید و در آخر گزینهی “live” در این بالا را انتخاب کنید. خب حالا برنامه ی شما به راحتی به فیسبوک اضافه شده است.
حالا زمان آن است که به قسمت اصلی Ads شما برویم و آن را راه اندازی کنیم. برای این کار، ابتدا وارد قسمت اصلی Ads می شویم. برای ساخت یک Ad، به این قسمت رفته و گزینه ی “App Installs” را انتخاب می کنم. در ادامه قصد دارم استراتژی های کار آمدی را به شما نمایش دهم که به کمک آن ها می توانید به بهترین شکل از این امکان بهره ببرید. خب حالا نام Ad خود را “Adchill – Test” می گذارم. سپس می توانید این دو بخش را رد کنید. در اینجا می خواهم به چند نکته اشاره کنم. برای مثال، این اپلیکیشن را انتخاب می کنم. این اپلیکیشن مختص به “Google Play” است که شما همچنین می توانید آیتونز را نیز انتخاب کنم.
همچنین می توانم دیگر برنامه ها مثل این را نیز انتخاب کنم. شما می توانید از بین آیتونز و گوگل پلی یکی را به عنوان مقصد تشکیلات خود انتخاب کنیم. من به شخصه علاقه دارم که آن ها را از هم جدا کنم. پس یک تشکیلات را برای آیتونز و یک تشکیلات را برای گوگل پلی در نظر می گیرم. خب این اپلیکیشنی است که شما الان ثبت کردید. طبیعتاً این اپلیکیشن متفاوت است چون آن را کاملاً ثبت نکردم. حالا می خواهم به شما مواردی را نشان دهم که در زمینه ی “App Install” بسیار کارآمد خواهد بود. من همچنین در ویدیوی یک ساعتهی دیگری به طور کلی استراتژی ها را توضیح داده ام. اما در این ویدیو مختصراً نحوه ی راه اندازی را توضیح می دهم. همچنین لایک و عضو شدن را فراموش نکنید.
برای راه اندازی “App Installs” قصد دارم که به صورت جامع هدف خود را تعیین کنم. برای مثال می توانید خانم هایی با سن 35 سال به بالا را هدف قرار دهید. همچنین می توانید آقایان بالای 35 سال را هدف قرار داده یا کشور آمریکا را در نظر بگیرید. البته بهتر است که گزینهی “سرتاسر جهان” را انتخاب کنید. چرا که ارزان ترین “Installs”ها را در اختیار شما قرار می دهد.
همچنین می توانید هر کشوری که می خواهید را مستثنی کنید. برای مثال من آفریقا یا فیلیپین را مستثنی می کنم. در واقع، انتخاب گزینه ی “سرتاسر جهان” و مستثنی کردن کشور هایی که نمی خواهید، پول زیادی را برای شما ذخیره خواهد کرد. این هم نکته ی کارآمد دیگری بود که می توانید آن را در نظر داشته باشید. همچنین در قسمت “چینش موضوعات”، می توانید گزینه ی خودکار و یا دستی را انتخاب کنید. توصیه ی فیسبوک گزینه ی خودکار است، اما من به شخصه ترجیحم این است که خودم آن ها را انتخاب کنم. به همین منظور، با انتخاب تنها فید خبری فیس بوک، نتایج بسیار شگفت انگیزی را در رابطه با اپلیکیشن و دیگر موارد دریافت خواهم کرد. همچنین شما می توانید در تشکیلات دیگری، فقط فید اینستاگرام را مورد هدف قرار دهید. خیلی مهم است که حتماٌ این تشکیلات را از هم جدا کنید. چون نتایج متفاوتی را مشاهده خواهید کرد. اگر شما هر دو این تشکیلات را داشته باشید، “Facebook Ads” بیشتر به فید اینستاگرام خواهد پرداخت.
چرا که ارزان تر است. پس این تشکیلات را از هم جدا کرده و بنابر مخاطبان خود، یکی را انتخاب کنید. برای مثال اگر خانم های بالای 30 سال را هدف قرار داده اید، من فیسبوک را انتخاب می کنم. اما اگر افراد 18 تا 28 ساله را در نظر دارید، اینستاگرام بهتر عمل خواهد کرد. آزمایش این امر با خود شما است. اما توصیه ی من به شما این است که تنها یکی را در آن واحد مورد هدف قرار دهید. همچنین آن مورد برای شروع بهتر است که تنها فید خبری باشید. البته بعداً می توانید باقی را بعداً آزمایش کرده و به نتیجه ی دلخواه برسید.
اگر اپلیکیشن بزرگی در اختیار دارید، مثلاً اپلیکیشنی که 300 مگابایت حجم دارد، می توانید گزینه ی “تنها زمانی که به وای فای متصل است” را انتخاب کنید. همچنین می توانید نسخه ی آی او اس را نیز انتخاب کنید که در نوع خود جالب است. نکته ی دیگر این است که هنگام شروع از بودجه ی کوچکی استفاده کنید. به عبارت دیگر، اگر روزانه هزار دلار بودجه در اختیار دارید، ابتدا با مقدار کم شروع کرده و با ساخت مقدار زیادی “Ad Sets”، سپس بودجه را افزایش دهید.
قبلاً دیده ام که مردم می گویند:” من روزی 200 دلار بودجه در اختیار دارم و از همه ی آن استفاده می کنم.” فیسبوک نیز حواسش جمع است و تمامی آن بودجه را خرج خواهد کرد. اگر درون اپلیکیشن خود، از قابلیت “پرداخت درون برنامه ای” بهره می برید، در صورت استفاده از “App Events” بهترین مبلغ در ازای هر خرید را دریافت خواهید کرد. سپس گزینه ی “Purchase” را انتخاب کنید. من گزینه ی “یک روز” را در این قسمت انتخاب می کنم. حالا اینجا است که بهترین قیمت در ازای هر خرید را دریافت خواهید کرد.
در نتیجه، قیمت به ازای هر نصب، بسیار بالا خواهد بود. پس اگر گزینه ی “Purchase” را در “App Events” انتخاب کنید، فیسبوک افراد زیادی که مایل به خرید از اپلیکیشن هستند را روانه ی برنامه ی شما خواهد کرد. البته به ازای این کار، مبلغ بیشتری نیز از شما دریافت خواهند کرد. پس اگر مبلغ به ازای نصب و “App Installs” برنامه را انتخاب کنیم، 80 سنت خرج دارد. اما اگر گزینه ی “Purchase” و مبلغ به ازای خرید را انتخاب کنید، دو تا سه دلار برای شما خرج خواهد داشت اما در نهایت مبلغ کمتری برای خریدها در پی خواهد داشت.
خب من آزمایش این موارد را به عهده ی خود شما می گذارم. پس اگر افراد زیادی را در برنامه ی خود می خواهید، گزینه ی “App Installs” را انتخاب کنید. اما اگر “خریداران” بیشتری در برنامه ی خود می خواهید، گزینه ی “Purchase” را انتخاب کنید. اما بهتر است که این موارد را با تشکیلات متفاوت امتحان کنید و دریابید که کدام نتایج بهتری را برای اپلیکیشن شما به ارمغان می آورد. خب در این مثال، من گزینه ی “App Installs” را انتخاب می کنم. چرا که در ابتدای کار، بهتر است افراد بیشتری را در اپلیکیشن خود داشته باشید. این گونه از کم و کاست اپلیکیشن خود نیز باخبر خواهید شد. در ادامه، نکته ی کاربردی دیگری را به شما نشان خواهم داد. اینجا نوشته شده است که من از این استفاده می کنم. اما در واقع، در این پایین اپلیکیشن من را بر روی این صفحه نمایش خواهد داد. ولی اگر بر روی این گزینه کلیک کنم، مشاهده خواهید کرد که آن صفحه را تغییر داده است. پس اگر به آیکون های متفاوتی نیاز دارید، این راه برای آزمایش آیکون های متفاوت، نام های متفاوت و دیگر موارد اپلیکیشن شما بسیار کاربرد خواهد داشت.
این امکان در حالت عادی آیکون شما را کشیده تر نشان می دهد، اما توصیه من این است که تنها از آیکون به عنوان عکس اپلیکیشن استفاده کنید. به عبارت دیگر، بهترین گزینه ساخت ویدیو است. من امروز قصد ساخت ویدیو را در آموزش ندارم. اما طبق تجربه می گویم که ویدیو تاثیر بیشتری از عکس دارد. در اینجا تنها به شما آموزش خواهم داد که چگونه از یک عکس استفاده کنید. خب چون موضوع بازی ما “پرسیدن سوال” بود، من هم طبق آن جستجو می کنم. همان طور که مشاهده می کنید، تصاویر بسیار متفاوتی هست که شما می توانید آن ها را آزمایش کرده و دریابید که کدام عملکرد بهتری را از خود نشان می دهد. سپس، آن تصویر را باید به یک ویدیو تبدیل کنید. برای مثال، این تصویر که بر روی آن نوشته است “آیا می دانی؟” برای من بسیار مناسب است. برای ویدیو می توانم از این تصویر استفاده کرده و سپس صدای کسی را اضافه کنم که در مورد آن صحبت می کند. همچنین از این تصویر نیز می توانم که کمک بگیرم.
نکته ی اصلی این است که عکس های انتخاب شده، رنگ و جلوه ی خوبی داشته باشد. فیسبوک نیز این امکان را به شما داده است تا این تصاویر را در کنار هم قرار دهید. حتماً به دیگر ویدیوهای من هم سر بزنید، چون در آن ها بیشتر در مورد ساخت ویدیو و نتایج آن صحبت می کنم.
خب حالا در این قسمت باید نوشته ی خود را وارد کنید. افراد صفحات اجتماعی خود را هر روز بالا و پایین می کنند، پس وظیفه شما این است که آن ها را در حین این بالا و پایین متوقف و متوجه خود سازید. برای مثال می نویسم:”اوه خدای من! تو بازی پرسیدن سوال های متفاوت را دوست نداری؟” یا از این دست عبارات. اگر در مورد یک اپلیکیشن بازی متنی می نویسید، متن شما بهتر است که به شکل یک بازی نوشته شود. این کار سبب می شود که کاربران را به خود جذب کرده و این کاربران اینترنتی، در انجمن های تبادل نظر گوگل در مورد شما حرف بزنند. برای مثال می گویند که چه تبلیغ جالبی که از خود بازی الهام گرفته است.
پس اگر همچنین چیزی گفته شود، آن را در تبلیغ و متنم استفاده می کنم. زیرا فردی توانسته تا با آن ارتباط برقرار کرده و احساس نزدیکی کند. در این قسمت شما می توانید متن، خلاقیت و مخاطب خود را امتحان کنید تا به بهترین نتیجه برسید. همچنین بهتر است که به دیگر ویدیوهای من هم سر بزنید. زیرا در آن ها بیشتر به “استفاده از پیشنهاد کاربران و مخاطبان” پرداخته ام. این ویدیوها ACO نام دارند که خود مخففی برای مخاطب، خلاقیت و پیشنهاد است. این سه مورد، اهرمهایی هستند که شما در “Facebook Ads” در اختیار دارید و موفقیت را برای شما به همراه خواهد داشت. برای سر تیتر می نویسیم که “همین امروز نصب کن و بازی کن”. شما نیز می توانید از انواع متفاوت سر تیتر استفاده کنید. سپس بر روی گزینه ی “تایید” کلیک کرده و اپلیکیشن شما راه اندازی خواهد شد. خب در این ویدیو به شما آموزش دادیم که چگونه تمامی تنظیمات اینجا را راه اندازی کنید و سپس به اکانت فیسبوک شما متصل شود. پس اکنون دیگر خودتان می توانید که تبلیغات بیشتری بسازید.
این پست مورد علاقه شما بود؟
برای امتیاز دادن انتخاب کنید
میانگین امتیاز / 5. امتیاز دهندگان:
تاریخ دقیق:
2020-09-15 12:03:03
لینک مرجع:
https://vdigimarketing.com/how-to-connect-your-app-to-facebook/
مطالب آموزشی