هنر تبدیل شدن به همکار ایده آل: ۱۳ راه بهبود رابطه با همکاران

هنر تبدیل شدن به همکار ایده آل: ۱۳ راه بهبود رابطه با همکاران

 

شما بیشتر زمان خود را با همکارانتان سپری می کنید. حتی بیشتر از آن چیزی که با پدر، مادر، خواهر، برادر و دوستان صمیمی باشید.

به این فکر کنید که یک سال شامل ۵۲ هفته است و حال اگر شما ۴۰ ساعت در هفته کار کنید، این بدین معناست که بیش از ۲۰۰۰ ساعت در سال را با همکاران تان سپری می کنید. (البته ممکن است یک یا دو روز را مرخصی بگیرید.) به هرحال شما مدت زمان زیادی را در محل کارتان سپری می کنید که غالبا در سکوت می گذرد.

بهبود رابطه با همکاران می تواند یک تغییر مثبت در فضای کار شما باشد. چرا که شما هرچقدر هم با رفتارهای برخی همکارانتان مشکل داشته باشید، اما باز هم باید ساعاتی از روزتان را با آنها بگذرانید.

به این فکر کنید که همکارانتان می توانند چیزهای زیادی به شما بیاموزند و این موضوع با یافتن یک راه حل مناسب برای همزیستی با آنها می تواند کمک بسیاری به شما بکند. در این مقاله به شما ۱۳ راه بهبود رابطه با همکاران را آموزش داده ایم.

۱. از همکاران تان تشکر و قدردانی کنید.

وقتی از افراد در مقابل کارهایشان تشکر و قدردانی نمی شود، آنها خسته و بی انگیزه می شوند. شما باید به همکاران تان نشان دهید که کارهایشان را می بینید و برایشان ارزش قائلید. حال چه مدیر هستید و چه یک کارمند ساده، می توانید با یک تشکر به آنها برای ادامه راه شان انگیزه بدهید و اجازه ندهید ناامید شوند. به این صورت که یا به طور لفظی در یکی از جلسات شرکت از آنها تشکر کنید و یا با ارسال یک ایمیل به کارشان اعتبار دهید.

کوری وین رایت، متخصص تولید محتوا، می گوید: برگزاری یک جشن کوچک و یا نوشتن یک یادداشت تبریک بابت اتفاقات کوچک و بزرگ در زندگی همکاران تان (ازدواج آنها، پیروزی شان در مسابقات، ترفیع شغلی آنها و…) می تواند به آنها یادآوری کند که در جمعی از حامیان خود، کار می کند.

۲. به پیام ها و تماس ها سریعا پاسخ دهید.

همه ما کارهایی داریم که باید هرچه سریع تر انجام شوند. اگر کار همکارتان نیازمند تایید شماست، کارش را بدون معطلی انجام دهید. فراموش نکنید که شما با سهل انگاری تان می توانید به سادگی مانع پیشرفت همکار خود شوید و اینگونه روی کار تیم، تاثیر منفی بگذارید.

اگر حجم کارهایتان طوری است که فرصت مناسب برای رسیدگی به درخواست همکاران خود در اختیار ندارید، می توانید به آنها پیام بدهید و بگویید که: متاسفانه من هم اکنون درگیر کار دیگری هستم، اما طی امروز یا فردا به موضوع شما رسیدگی خواهم کرد.»

۳. شایعه پراکنی، ممنوع!

در هر شرکت مکان هایی وجود دارند که کارمندان دور هم جمع می شوند و درمورد اتفاقات مختلف صحبت می کنند. حواستان باشد هنگام حضور در این جمع ها از استراق سمع صحبت های دیگران بپرهیزید و اگر در بحث ها شرکت می کنید، از غیبت کردن و شایعه پراکنی دوری کنید. غیبت کردن نه تنها موقعیت شما را به خطر می اندازد بلکه یک کار غیرحرفه ای محسوب می شود.

پس سعی کنید از صحبت درمورد همکاران و شایعه پراکنی در محیط کار دوری کنید و خودتان را مشتاق برقراری ارتباط با دیگران نشان دهید. سعی کنید در محل کار خود صداقت داشته باشید و از حواشی دور شوید.

۴. فروتن باشید

اشتباه نکنید! این حرف به معنای کم ارزش کردن خودتان نیست. بلکه این کار نشان دهنده تواضع شماست.

فروتن بودن شما در محیط کار به شما کمک می کند تا نقاط ضعف خود را متوجه شوید و در برقراری ارتباط با همکاران تان موفق عمل کنید. به عنوان مثال تظاهر شما به ندانستن پاسخ سوالات و پرسش از آنها باعث می شود نظراتشان را درمورد موضوع مربوطه جویا شوید و از کمک های آنها بهره مند گردید.

۵. عادات آزاردهنده را ترک کنید.

طبق نظرسنجی که توسط شرکت تامین کننده لوازم اداری Viking انجام شد، نشان داد که نزدیک به ۲۹ درصد افراد اظهار داشتند، تاخیر داشتن همیشگی همکاران برایشان کلافه کننده ست. اما این تمام ماجرا نیست: این نظرسنجی نشان داد که بیش از ۲۰ درصد افراد از کم کاری همکاران شان رضایت ندارند. و حدود ۲۱ درصد آنها با کسانی مشکل دارند که با تلفن با صدای بلند صحبت می کنند.

در نتیجه بهتر است که با دیگران با ملاحظه رفتار کنید. به حقوق دیگران احترام بگذارید، سرو صدا ایجاد نکنید و همه چیز را مرتب و منظم تحویل بدهید.

۶.به همکاران جدید کمک کنید

کارمندان در اوایل شروع به کار خود استرس زیادی دارند. آنها حتی ممکن است که شب قبل از حضور در شرکت شما از نگرانی خوابشان نبرد. نگرانی بابت خیلی چیزها از جمله رفت و آمد، جلسات و….

در نتیجه، سعی کنید با همکاران جدید خود طوری رفتار کنید که احساس راحتی کنند. شما حتی با کارهای کوچک همچون یک خوش آمدگویی ساده می توانید به آنها توجه کنید.

سعی کنید در جلسات کنار همکاران جدید بنشینید تا احساس غریبی نکنند.

۷. منابع خود را به اشتراک بگذارید

همیشه چیزهایی وجود دارند که می توانید به دیگران آموزش بدهید. نگاهی به اطرافیان خود بیاندازید، هرکسی در فعالیت خاصی مهارت دارد.

صرف نظر از موقعیت و جایگاهتان سعی کنید منابع آموزشی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و فراموش نکنید که این کار به نفع تیم شما خواهد بود. شاید چیزی که در اختیار دارید، دقیقا همان چیزی باشد که مورد نیاز همکارتان است.

۸. برای وقت دیگران ارزش قائل باشید

همه ما مشغله زیادی داریم. اما نمی توانیم کار خاصی انجام بدهیم جز اینکه با احترام به وقت همکارانمان، زمان را مدیریت کنیم. حتی ۵ دقیقه و ۲۰ دقیقه صرفه جویی در زمان هم می تواند به شما کمک زیادی کند.

اگر جلسه تان زودتر از موعد به اتمام رسید، سعی نکنید خودتان را با کارهای بیهوده سرگرم کنید. حتی اگر نیازی به برگزاری جلسه نیست، به وقت طرف مقابل احترام بگذارید و جلسه را کنسل کنید.

۹. تنقلات به همراه بیاورید

یکی از بهترین راه های رقراری ارتباط با همکاران این است که برایشان خوراکی بخرید. (البته با درنظر گرفتن آلرژی آنها)

مثلا روز تولدتان برای آنها، کیک بخرید.

۱۰. ارتباطات با ارزش برقرار کنید

اگر همکار شما کاری دارد که از دست شما برمی آید، برایش انجام دهید و یا اگر کسی را می شناسید که می تواند به او کمک کند، به همکارتان کمک کنید تا با آن شخص ارتباط برقرار کند.

سعی کنید بین افراد ارتباط موثر ایجاد کنید. به قولی، دو شبکه ارتباطی همیشه بهتر از یک شبکه عمل می کنند.

۱۱. فشار کاری همکارانتان را کم کنید

خود شما هم اگر چند روز مجبور شوید به مرخصی بروید، ممکن است با استرس کارهای عقب افتاده مواجه شوید.

پس به همکاران تان کمک کنید تا در کارهایشان تنها نباشند. به آنها پیشنهاد بدهید که بعضی کارها را برایشان انجام می دهید تا وقتی از مرخصی بازمی گردند، با حجمی از کارهای انبار شده روبرو نشوند.

۱۲. رسم و رسوم خود را بسازید

در محل کار خود رسم و رسوم خاصی را رواج دهید به عنوان مثال: یک روز در هفته را مشخص کنید و هر بار یک نفر خوراکی بخرد و به شرکت بیاورد. این کار نه تنها بهانه خوبی برای دور هم جمع شدن افراد تیم است بلکه تجربه ای مشترک برای آنهاست که انتظارش را می کشند.

این دورهمی ها به برقراری ارتباط بین همکاران کمک بسیاری می کند.

۱۳. فقط گوش کنید

اجازه بدهید همکارتان به شما اعتماد کند و درد دلش را به شما بگوید. گوش دادن فعال را به عنوان یک مهارت تمرین کنید. این کار به شما کمک می کند تا مشکل همکارتان را بفهمید و درصورت امکان او را یاری کنید تا مشکلش را حل کند. این کار روابط شما با همکاران تان را تقویت می کند و به آنها حس خوبی می دهد.

 

تاریخ دقیق:

2020-12-04 12:00:43

 

لینک مرجع:

http://www.salesdemy.ir/13-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%a8%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d9%87-%d8%a8%d8%a7-%d9%87%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%86/

 

هنر تبدیل شدن به همکار ایده آل: ۱۳ راه بهبود رابطه با همکاران

 

اشتراک گذاری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *