بیزینس کوچینگ چیست و چگونه کسب و کار شما را متحول میکند؟
همه ما در زندگی به مربی نیاز داشتهایم. کسی که یادمان بدهد و دستمان را بگیرد. فرقی نمیکند در چه سن و چه جایگاه اجتماعی باشیم. حتی اگر موفقترین فرد جهان هم باشیم باز به کسی نیاز داریم تا در لحظات حساس و وقتی که مغزمان از کار افتاده است ما را هدایت کند. حتی مدیران بزرگترین شرکتهای جهان مانند Apple و IBM هم برای موفقیت شغلی از حضور یک مربی در هدایت کسب و کار خود بهره میبرند. اما واقعا بیزینس کوچینگ چیست؟ و چه تاثیراتی بر روی کسب و کار ما می گذارد؟
بیزینس کوچینگ (Business Coaching) نوعی رهبری کسبوکار است که در آن یک فرد که کوچ یا مربی نامیده میشود به صاحب کسبوکار مهارتهای رشد کسبوکار را آموزش میدهد. اصلا فرقی نمیکند که یک آبنبات فروشی کوچک در خیابان تجریش داشته باشید یا یک شرکت تبلیغاتی بزرگ با بیش از صد پرسنل را مدیریت کنید. در هر حالت مزایا و قابلیتهای فوقالعاده بیزینس کوچینگ قطعا به رشد کسب و کار شما کمک زیادی خواهد کرد.
راه اندازی کسب و کار شاید به نظر یک فرآیند انفرادی به نظر برسد. اما مانند تمام تجربههای دیگر زندگی، داشتن یک مربی که شما بتوانید به او اتکا کنید، یکی از ارزشمندترین منابع در دسترس برای صاحبان کسب و کار است؛ به خصوص که در این زمینه منابع بسیار کمی وجود دارد که واقعا بتوانند به پیشرفت شما کمک کنند. البته که مقالهها و ایبوکهای بیشماری در مورد موفقیت در کسب و کارها نوشته شده است. اما حقیقت این است که داستان موفقیت برای هر کسب و کاری منحصر به فرد است و قابل تعمیم به سایر کسب وکارها (حتی در همان حوزه) نیست. هر بیزینسی شرایط، امکانات و وضعیت ویژۀ خود را دارد و روشهایی که باعث رشد یک شرکت شده، ممکن است در مورد کسب و کار شما جواب ندهد و بدتر از آن باعث صرف زمان و هزینههای بیهوده و بیبازگشت شود.
در طول ده سال گذشته، تعداد سازمان هایی که قصد داشتند فرهنگ بیزینس کوچینگ را بین اعضای سازمان پیاده سازی کنند، افزایش یافته است. ما به عنوان یکی از شرکت های برنده جایزه بیزینس کوچینگ، راهبردهای پیاده سازی فرهنگ کوچینگ را در بین سازمانها ارائه می دهیم. قسمت جالب این راهبردها، منحصربفرد بودن هر یک از مراجعان است و اینکه ارزش کوچینگ را در حمایت از ابتکارات خاص راهبردی خود چگونه ارزیابی می کنند. خوشبختانه این روزها بیزینس کوچینگ (یا کوچینگ کسب و کار) میتواند با راهنماییهایی که فقط و فقط مختص کسب و کار شماست و کاملا شخصی و انحصاری است، به کمک شما بیاید تا موفقیت در کسب و کار شما را رقم بزند. اما پیش از هر چیز اجازه بدهید که به شما توضیح بدهم که بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچها معمولا کارآفرینان باتجربهای هستند و بیشتر آنها خودشان صاحب کسب و کار هستند، این افراد با بهرهگیری از هوش، استعداد و مجموعۀ تجاربشان مسیر موفقیت کسب و کارها را ترسیم میکنند و به آنها کمک میکنند تا موفق شوند و به اهداف تجاری خود برسند. به این فرآیند بیزینس کوچینگ میگویند.
همانطور که در بالا هم اشاره کردم، اطلاعات و مقالات آنلاین زیادی در مورد موفقیت، پیشرفت شغلی و راهاندازی کسب و کار وجود دارد. اما هیچ کدام این موارد تا زمانی که فقط و فقط برای کسب و کار شما شخصیسازی نشده باشد، نمیتواند برای شما مفید واقع شود. در نقطه مقابل تمام این آموزشهای عمومی، آموزشهای شخصی و اختصاصی بیزینس کوچ قرار دارد که تمام جوانب و امکانات کسب و کار شما را بررسی میکند، بازار شما را میشناسد و متناسب با نیازها و اهدافتان به شما آموزش میدهد. برای اینکه درک بهتری از برتری بیزینس کوچینگ داشته باشید یک مثال میزنم. تصور کنید که میخواهید گیتار زدن را یاد بگیرید. آیا در کنار یک معلم بهتر، سریعتر و هدفمندتر گیتار را یاد میگیرید یا اینکه خودتان از روی جزوات و آموزشهای آنلاین یاد بگیرید؟ مسلما راهنمایی یک استاد با توجه به قابلیت های شما و امکاناتتان راهبردی تر و سریع تر است. کسب و کار شما هم از این قاعده مستثنا نیست.
ما با تمام وجود به این باور داریم که سریعترین و بهترین راه برای موفقیت و پیشرفت شغلی شما داشتن مربیان با تجربه و بزرگ است. این مهمترین چیزی است که باعث رشد کسب و کار شما میشود. بیزینس کوچ به شما، تیم اجرایی و مدیران کمک میکند که اهداف خود را واضحتر بشناسید و تصویر درستتری از برند خود داشته باشید. در حقیقت بیزینس کوچینگ مجموعهای از استراتژیهایی است که قدم به قدم شما را در مسیر موفقیت در کسب و کار قرار میدهد. هر نقطه از مسیر کسب و کار شما که دچار ایراد شود یا به مشکلی بر بخورد، وظیفه بیزینس کوچ است که برای حل مشکل شما را راهنمایی کند.
بیزینس کوچ چگونه به پیشرفت کسب و کار شما کمک میکند؟
بیزینس کوچ هم در نقش مربی(mentor) و هم راهنمای (trainer)شماست. مربی است، از آن جهت که تمام مهارتهایی که برای موفقیت در کسب و کارتان به آن نیاز دارید را به شما آموزش میدهد و راهنماست به این دلیل که مانند یک دایره المعارف برای کسب و کار شما عمل میکند به این صورت که شما هر زمان سوالی داشته باشید یا به اطلاعات خاصی نیاز داشته باشید، میتوانید به آن رجوع کنید. مانند هر مربی دیگری، بیزینس کوچ به شما کمک میکند که استعدادها، قابلیتها و اهداف خود را به درستی بشناسید. در تصمیمات بزرگ و مهم شما را راهنمایی میکند. در یک کلام بیزینس کوچ تمام آن چیزی که شما برای موفقیت در کسب و کار خود نیاز دارید را یکجا فراهم میکند.
بیزینس کوچینگ دقیقا از کجا شروع میشود؟
بیزینس کوچ آموزش خود را از هرچیزی که به برند شما مربوط میشود شروع میکند، از ارزشهایی که برای برند خود تعریف کردهاید تا مشتریان هدفمند شما و در تمام چالشهایی که پیش روی شما قرار دارند، قدم به قدم همراه شماست. وقتی بیزینس کوچ با همۀ جوانب کسب و کار شما آگاه شد و امکانات متنوع و گوناگون آن را بررسی کرد، نوبت به تصویر شخصی شما و اهدافتان از کسب و کار میرسد. در این مرحله بیزینس کوچ نگاه شما را بررسی میکند و به شما کمک میکند که تصویر روشنتری از کسب و کار خود داشته باشید. آیا به دنبال برندینگ و شناخته شدن هستید، یا صرفا به یک درآمد میلیونی فکر میکنید یا حتی میلیاردی؟ تمام اینها در اهداف و تصمیمیات شما تاثیر گذار است. پس از این مرحله، بیزینس کوچ به شما کمک میکند تا برای تیم خود اهداف مفید و قابل دستیابی مشخص کنید و تیم خود را به آن سمت حرکت دهید. این اهداف دقیقا همان چیزهایی هستند که شما برای رشد و موفقیت کسب و کار خود به آن نیاز دارید. و در نهایت با کمک بیزینس کوچ ، خود شما برای کسب و کارتان مجموعهای از استراتژیها و برنامهها را طراحی کنید تا در مسیر اهداف خود قرار بگیرید.
بیزینس کوچینگ در انواع مقیاسها به کمک شما میآید، چه یک کسب و کار کوچک محلی باشید، چه یک شرکت رو به رشد، یا حتی در شرف راه اندازی کسب و کار باشید. یک تصور وجود دارد که بیزینس کوچینگ فقط به درد کسب و کارهایی میخورد که دچار مشکل هستند یا بازار آنها گنگ و مبهم است. اما این کاملا تصور اشتباهی است. حل مسائل و مشکلات بغرنج و پیچیده تنها یکی از قابلیتهای بیزینس کوچ است. بیزینس کوچینگ در ابعاد بسیار گستردهتر و وسیعتر از این میتواند وجود داشته باشد.
انواع بیزینس کوچینگ چیست؟
در طول ده سال گذشته، تعداد سازمان هایی که قصد داشتند فرهنگ بیزینس کوچینگ را بین اعضای سازمان پیاده سازی کنند، افزایش یافته است. ما به عنوان یکی از شرکت های برنده جایزه بیزینس کوچینگ، راهبردهای پیاده سازی فرهنگ کوچینگ را در بین سازمانها ارائه می دهیم. قسمت جالب این راهبردها، منحصربفرد بودن هر یک از مراجعان است و اینکه ارزش کوچینگ را در حمایت از ابتکارات خاص راهبردی خود چگونه ارزیابی می کنند. اما بیزینس کوچینگ نیز همانند سایر مسائل انواع مختلفی دارد اما در این مقاله به بررسی دسته بندی کوچینگ مستقیم(دستوری) و غیر مستقیم(غیر دستوری) می پردازیم.
کوچینگ مستقیم(دستوری)
شاید رایج ترین تعریف از کوچینگ، همان چیزی است که آن را “کوچینگ مستقیم” مینامیم. این نوع کوچینگ، برخواسته از نوعی فلسفه است: کوچ، یک متخصص در حوزه خود بوده و میتواند به مراجعان هر آنچه مورد نیازشان باشد، آموزش دهد. رفتارهای کوچینگ مبتنی بر این رویکرد به گونهای است که کوچ خودش به طور مستقیم و یا دستوری مسئله را برای فرد مقابل حل میکند. البته تعاریف بیشتری هم در مورد نسخههای پیشرفتهتر این مفهوم وجود دارد مثل پرسیدن سوال برای کسب اطمینان از درک و تایید رفتارهای بهبود یافته.
محدودیتهای کوچینگ مستقیم
از جمله محدودیتهای کوچینگ مستقیم، کاهش چشمگیر اثربخشی آن است. زیرا نیازهای مراجعان، از یادگیری مفاهیم اساسی برای تولید دانش، مهارت ها، هنجارها و یا عقایدشان درباره ادغام با سازمان، به سمت چگونگی انجام وظایف به صورت روزانه تغییر می کند. ظهور فناوری و افزایش جهانی شدن آن، چشماندازهای کسب و کار را تغییر داده و از این رو، یافتن کوچهای با کیفیت و یا منتورهای مجرب، چالشبرانگیز شده است. به راهحل های جدید نیازداریم زیرا راه حلهایی که ممکن است قبلا خیلی ایده آل بوده باشند، دیگر چندان موفق و کارآمد نیستند.
کوچینگ غیر مستقیم(غیر دستوری)
فلسفه دوم کوچینگ، به کوچینگ غیر دستوری اشاره دارد. این مدل، بخش اصلی از توانمندیهای هستهای مطابق با تعاریف فدراسیون بین المللی کوچینگ بوده و مهمترین محرک برای فعالیت شرکتهایی است که به دنبال افزودن مهارتهای کوچینگ و ادغام آن با فرهنگ سازمان خود هستند. این نوع کوچینگ برخواسته از این رویکرد است که مراجعان تنها در صورتی می توانند سود بیشتری از کوچینگ ببرند که خودشان بتوانند مهارت ها، دانش و هنجارهای موجود را کشف کنند و آن ها را برای توسعه راه حل ها به کار گیرند. کوچ، با استفاده از این رویکرد به طور غیر مستقیم و با ایجاد شرایط آن گونه عمل میکند که فرد مقابل خود بتواند مسئله را حل کند. هنر اصلی در رویکرد غیر مستقیم استفاده از سوالات و روشهای ارتباطی غیر مستقیم برای ایجاد یادگیری و رشد فرد مقابل است.
مردم بیشتر دوست دارند در راه حل هایی سرمایه گذار یکنند که در آینده با آنها مواجه هستند. چنانچه مسئولیت تصمیمگیری بیشتری در اختیار افراد قرار گیرد، بیشتر احساس اعتماد به نفس و خودکفایی خواهند کرد. ایده های جدید به طور مداوم از مغزها بیرون میزنند و عملکردهای عصبی، این تحقیقات جدید در خصوص کوچینگ را حمایت میکنند. منشاء این نوع کوچینگ به احتمال زیاد کوچ های ورزشی سطوح بالا بوده اند که اغلب با چالش کوچینگ فردی مواجه می شوند که توانایی بازی به شیوههای مختلف را داشته و یا توانایی بسیار بالاتری از یک کوچ بسیار مجرب دارد.
چرا باید از بیزینس کوچینگ در کسب و کارم استفاده کنم؟
افزایش بازدهی یک کسب و کار به این معناست که با هزینه های کمتر (چه هزینه زمانی و چه هزینه مالی) سود بیشتری به دست بیاوریم. در شرایط مختلفی شاید به فکر افزایش بازدهی کسب و کار افتاده باشید. ممکن است آنطور که باید و شاید سود نمیکنید و به اصطلاح هشتِ شرکت شما در گرو نُه آن است. یا این که نه؛ چرخ شرکتتان میگردد، درآمد خوبی هم دارید، اما قصد دارید که خیلی بیشتر از این حرفها سود کنید و بازده کسب و کارتان را بالا ببرید. حال سوالی که مطرح می شود در این شرایط و برای افزایش بازدهی کسب و کار نقش بیزینس کوچینگ چیست؟
کسب اعتماد به نفس فوق العاده
یکی از اساسیترین عوامل پیشرفت شما در کسب و کار، اعتماد به نفس بالای شماست. مطمئن باشید که وقتی شما به خود و کسب و کارتان اعتماد داشته باشید، مشتریان هم به شما اعتماد میکنند، از صحبت کردن با شما لذت میبرند و تصویر ماندگاری از شما در ذهنشان میماند. داشتن یک بیزینس کوچ ماهر اعتماد به نفس شما را به شدت افزایش میدهد، به خصوص وقتی کسب و کار شما با چالشهای اساسی روبرو میشود و نیاز به حل مسئله دارید، به شدت در معرض از دست رفتن اعتماد به نفس هستید، دقیقا همینجاست که بیزینس کوچ با درایت و آگاهی به کمک شما میآید و در شرایط بحرانی به شما کمک میکند. بهترین کمکی که یک بیزینس کوچ حرفهای به شما میکند این است که به شما یاد میدهد تا بهترینِ خود باشید و این مهمترین چیزی است که در کسب و کار و حتی زندگی به دردتان میخورد.
آموزش برخورد با شخصیت های مختلف
عموما بیزینس کوچینگ شامل تمریناتی حول مهارتهای شخصیت و سبک رهبری میچرخد و کمک میکند شما راحتتر خودتان را بشناسید. علاوه بر این بیزینس کوچ به شما در شناخت و رهبری تیپهای مهم شخصیت کمک میکند. یک کسب و کار با انواع و اقسام آدمها سرکار دارد. مشکل بیشتر مدیران این است که با یک یا دو نوع تیپ شخصیتی سازگار هستند و در مورد سایر آدمها نمیتوانند رفتار درستی داشته باشند. بیزینس کوچینگ به شما کمک میکند تیپهای مختلف را بشناسید و متناسب با ویژگیهای شخصیتی هر تیپ آنها را رهبری کنید. این هم به هدایت پرسنل شما کمک میکند و هم ارتباط با مشتریانتان را تقویت میکند. حتی در زندگی و برخورد با آشنایانتان نیز پیشرففت چشمگیری خواهید داشت.
بیزینس کوچ چیزهایی میبیند که شما از آن بیخبرید.
وقتی به چیزی خیلی نزدیک هستید یا با کاری درگیرید، عموما نمی توانید نقاط کور آن را تشخیص بدهید و برطرف کنید. یک بیزینس کوچ خوب این توانایی را دارد که از بیرون بیزینس شما را بررسی کند و نگاهی فراتر از نگاه شما داشته باشد. همین باعث میشود که به سرعت نقاط کور و ایرادات کسب و کار شما را پیدا کند (کاری که خیلی مواقع برای شما سخت است). البته مزیت بیزینس کوچ به این مرحله ختم نمیشود، همانطور که بیزینس کوچ قادر است سریع مشکل شما را پیدا کند، میتواند با سرعت راه حلی هم برای مشکل شما پیدا کند.
نکته ای در رابطه با کسب و کار های در حال رشد حائز اهمیت است این است که حال کسب و کار خوب به نظر می رسد و کسب و کار در حال سود دهی است و صاحب کسب و کار خوشحال از این امر با آسودگی در حال پیشبرد اهداف خود است. اما بیزینس کوچینگ وضعیت فعلی کسب و کار شما را به سمت یک وضعیت بهتر و مطلوبتر در آینده میبرد و از مشکلات آینده به علت داشتن دید از بیرون پیشگیری می کند.
گشوده شدن افق های تازه به کسب و کار شما
دونالد رامسفلد (Donald Rumsfeld) که یکی از بزرگترین بیزینسمن های آمریکا و وزیر دفاع جورج بوش بودهاست، میگوید:
“چیزهایی وجود دارند که ما نمیدانیم که آنها را نمیدانیم”
یک کوچ قوی به شما کمک میکند یک چشم دیگر هم پیدا کنید و افقهای تازهای از بیزینس شما را به روی شما باز میکند. بزرگترین نقاط قوتی که بیزینسهای بزرگ را در تمام جهان ساخته است، یک برخورد خلاقانه و متفاوت با چالشها و دشواریهای کسب و کار است و دقیقا همین مسئله است که اهمیت بیزینس کوچینگ را برای شما صدچندان میکند.
بیزینس کوچ از شما سوالات درست را میپرسد.
یک بیزینس کوچ پیش از هرچیز سوالاتی از شما میپرسد؛ سوالاتی که شما را با چالشهایی در مورد کسب و کارتان مواجه میکند و به شما کمک میکند که از زاویه نقادانه به کسب و کار خود نگاه کنید. از طرفی دیگر بیزینس کوچی که از یک صنعت دیگری آمده میتواند از زاویهای دیگر به کسب و کار شما نگاه کند؛ زاویه دید عمیقتر و کاملتر. بنابرین در سطوح مختلفی با سوالات متنوع ذهن شما را به چالش میکشد. همین چالشها و بحث و بررسی آنها پله پله شما را به سمت موفقیت و پیشرفت شغلی هدایت میکنند. استارت اپها از مواردی هستند که به شدت به بیزینس کوچینگ نیاز دارند. چراکه استارت اپ معمولا با چالشهای زیادی درگیر خواهند بود که شاید در ابتدا اصلا به چشم نیایند. بیزینس کوچ کمک میکند که این چالشها کاملا به چشم بیایند و با برنامهریزی دقیقتری یک استارت آپ کلید بخورد.
مزایای بیزینس کوچینگ چیست؟
پس از آنکه پاسخ سوال بیزینس کوچینگ چیست؟ را یافتیم و به چرایی لزوم بیزینس کوچینگ برای هر کسب و کاری پی بردیم حال فرصت مناسبی است تا چندی از مزایای بیزینس کوچینگ و بهره بردن از یک کوچ حرفه در کنار کسب و کارتان را برشمریم.
او همیشه در کنار شما میماند
کسب و کار شما خوب است، خودتان هم مدیر خوبی هستید. اما به زودی درخواهید یافت که برای موفقیت شغلی، خوب بودن کافی نیست. شما میخواهید عالی باشید. اصلا شما باید عالی باشید. چون رقبای شما عالی هستند و اگر نتوانید مانند آنها و حتی بیشتر از آنها عالی باشید، بازار شما و کسب و کارتان را قورت میدهد. تمام ورزشکاران برتر جهان نیز میخواهند که بدون توفق پیشرفت کنند. به همین دلیل است که به دنبال برترین مربیان دنیا در زمینه ورزشی خود میگردند. شما نیز مانند یک ورزشکار حرفهای هستید. برای رشد و پیشرفت کسب و کار خود نیاز دارید تا ذهن خود را پرورش بدهید. یک مربی کسب و کار یا همان کوچ (coach) با تمرینهای حرفهای و پیوسته، ذهن شما را باز میکند. درست است که یک کوچ حرفهای مسئولیت بیزینس را برعهده شما میگذارد اما همیشه در کنار شما خواهد بود. او شما را در تمام لحظات هدایت میکند، گاهی به شما فشار میآورد، گاهی از شما نتیجه میخواهد و گاهی نیز شما را برای قرار گرفتن در مرتبه بالاتر تشویق میکند.
آیا با کسب و کار خود ازدواج کردهاید؟!
آیا شما نیز از آن دسته مدیرانی هستید که ساعات بسیاری از روز را به رسیدگی به امور بیزینسی خود اختصاص میدهند؟ خب…این خیلی هم عالی است. به هر حال رشد و گسترش یک کسب و کار و موفقیت شغلی، بسیار بستگی به علاقه و دلسوزی مدیر آن دارد. اما شما نیاز دارید که در جریان باشید چه مقداری از این زمان بازدهی مفید دارد. آیا نمیتوانید نتایج خود را تحلیل کنید و بفهمید که چه مقدار کار واقعا برای شما لازم و ضروری است؟اینجاست که بیزینس کوچ به کمک شما می آید و یاریگر شما خواهد بود. کوچینگ مدیریت به شما کمک میکند تا زمان خود را کنترل کنید. شما به یک مدیتیشن اساسی نیاز دارید تا ذهن خود را خالی کنید. شما که با کسب و کار خود ازدواج نکردهاید!
نتایج تکراری دیگر تکرار نمیشوند.
اگر می خواهید همان کارهای تکراری را انجام دهید پس از گرفتن نتایج تکراری تعجب نکنید و انتظار معجزه نداشته باشید. مربیان کوچینگ، شما را به چالش میکشند و شما را به اقداماتی سوق میدهند که سود را افزایش میدهد. آنها به شما میدان می دهند تا کسب و کار خود را بدون توقف به سمت جلو برانید. شما باید نسبت به این تغییرات ذهن بازی داشته باشید تا برای کسب و کار شما نتیجه بخش باشد. کوچینگ کسب و کار به طور چشم گیری درآمد و سود کسب و کار شما را در طی ماههای شروع برنامه افزایش دهد.
سفر میروم، پس هستم.
آیا شما معتقد هستید که باید تمام روزهای سال را در کنار کسب و کارتان باشید و تعطیلات برای شما بسیار دور از ذهن است؟ بله درست است که بعضیها فکر میکنند اگر 24ساعته بالای سر کسب و کارتان نباشید پس صاحب واقعی آن نیستید، اما یک کوچ کسب و کار به شما کمک میکند که در فرایندهای کسب و کار، تیم مدیریت خود را توسعه بدهید به طوری که کسب و کار رشد کند. کوچینگ مدیریت به شما کمک میکند تا بفهمید که چه آنجا باشید و چه نباشید، کسب و کار شما در حال فعالیت است و موفقیت شغلی از آن شماست. به تعطیلات بروید؛ این تعطیلات است که ذهن شما را باز و سر حال نگه می دارد تا همواره ایده ها به ذهنتان سرازیر شوند تا شما به یک صاحب واقعی کسب و کار تبدیل شوید. زندگی خیلی کوتاه است. چرا مدام در تجارت باشید؟
این درختان نمیگذارند جنگل را ببینید؟!
شما آنقدر در کسب و کار خود عمیق شدهاید که نمیتوانید ببینید کجا هستید. نمیتوانید ببینید بیزینس شما دارد به کجا میرود. در این حالت یک فرد بیرونی میتواند شرایط شما را بهتر از خودتان تحلیل کند. این مسئولیت سنگین برعهده کوچ شما است. مربی کسب و کار شما به شما نشان میدهد که کجا هستید و موقعیت شما چگونه است. کوچ بیرون از چهارچوب کسب و کار شما ایستاده و آن را تحلیل میکند و راهکارهایی را در چهارچوب به شما ارائه میکند.
سرمایهگذاری روی خودتان با بیشترین سود
شما تجربه زیادی در کسب و کار داشته اید، درست؛ اما با این حال در این سالها روی خودتان سرمایه گذاری نکردهاید. شما می توانید کارکنان خود را به دوره های آموزشی بفرستید، اما نیازهای خودتان چطور؟ شما خودتان را نادیده گرفتهاید. اگر روی خودتان سرمایهگذاری بکنید که خودخواهی نکردهاید! مربی شما با شما کار خواهد کرد تا جنبه های خاصی از عملکرد خود را بهبود بخشید و با حمایت از شما به شما انگیزه میدهد تا به پیشرفت بپردازید. رابطه بین شما و مربی کسب و کار شما، تاثیر بسیاری روی شما و عملکرد کسب و کار شما میگذارد. کسب و کار شما یعنی خود شما. پس برای پیشرفت و موفقیت شغلی اول خودتان پیشرفت کنید.
در جستجوی اشتیاق از دست رفته
گاهی اوقات از کسب و کارتان خسته میشوید؟ آیا دلتان میخواهد همه چیز را در یک لحظه رها کنید و بروید؟ به دو دلیل نگران نباشید. دلیل اول اینکه همه آدمها همینطوری هستند و شما تنها نیستید. دلیل دوم اینکه کوچینگ در کسب و کار دقیقا در این لحظه به کمک شما میآید. مربی کسب و کار شما احساسات شما را احیا خواهد کرد و چشماندازی جدید در بازاریابی به شما میدهد. او به اهداف کسب و کار شما کمک می کند و رویاهای شما را دوباره به یاد شما میآورد و آن شور و شوق اولیه را در شما دوباره زنده میکند.
دیگر وقت آن است که برای طلب یاری از یک همراه دلسوز اقدام کنید پس وقت را تلف نکنید چرا که در هر لحظه رقبایتان پیشرفت می کنند و با تعلل از بازار جا می مانید.
تاریخ دقیق:
2020-10-17 22:49:11
لینک مرجع:
https://iranbusinesscoach.com/what-is-business-coaching/